REVAMP Cosmopolitan Beauty Awards 2023

Revamp bežična pegla za kosu na Cosmopolitan Beauty Awards 2023 

Kako opisati Cosmopolitan Beauty Awards? Kao natjecanje za "najmirisnije, najučinkovitije, najčešće kupovane i najlajkanije" proizvode. Naša bežična pegla za kosu, Revamp Progloss Liberate Cordless Compact ST-1700, natjecala se 2023. među 85 fantastičnih proizvoda u 18 kategorija. Ocjenjivači su bili čitatelji popularnog svjetskog časopisa Cosmopolitan i korisnici registriranih beauty proizvoda. Zašto se bežična pegla ističe među svim Revamp proizvodima? Otkrit ćemo to uskoro, no prvo se upoznajmo s kategorijama događanja Cosmopolitan Beauty Awards. 

Cosmopolitan Beauty Awards 2023: O kakvom je natjecanju riječ? 
 
Cosmopolitan Beauty Awards slavi sve aspekte industrije ljepote, od pudera do maskare, od proizvoda za njegu kože do alata za oblikovanje kose. Koje su kategorije u konkurenciji? U kategoriji Njega kože postoji nekoliko potkategorija: Hidratantna, Anti-age, Čišćenje, Maske za lice, Zaštita od sunca. U kategoriji Tijelo postoje dvije potkategorije: Higijena i Njega. U kategoriji Kosa imamo sljedeće potkategorije: Njega i Styling. U kategoriji mirisa pronaći ćete odabrane pobjedničke ženske i muške mirise, a u kategoriji Beauty Beyond tu su dodaci prehrani, kolageni te alati i uređaji za uljepšavanje. U kategoriji Šminka imamo sljedeće potkategorije: Ten, Usne, Oči i Nokti. Od srca hvala na svim glasovima! 
 
Više o događaju: Cosmopolitan Beauty Awards 2023 

Istražite bežičnu peglu tvrtke Revamp koja je sudjelovala na spomenutom događaju 

5 razloga za kupnju bežične pegle Revamp Progloss Liberate Cordless Compact ST-1700. 

  1. Do 30 minuta korištenja bilo gdje 

Visokoučinkoviti bežični uređaj za oblikovanje kose pokretan najnovijom litij-ionskom tehnologijom, omogućuje frizuru bilo gdje. U autu, u hotelskoj sobi, u avionu, na trajektu, u kamperu, u školi, na poslu... Neopisiva sloboda frizure! 

  1. Tri postavke temperature, od 160 °C do 210 °C 

Bežična pegla za kosu, Revamp Progloss Liberate Cordless Compact ST-1700, ima naprednu inteligentnu kontrolu topline koja prilagođava temperaturu 100 puta u sekundi, čime štiti vašu kosu. 

  1. "On the go" zaključavanje za putovanje i težina samo 243 g 

Posebna brava učvršćuje ploče zajedno, a peglu možete sigurno ponijeti bilo gdje. Priložena je i putna torbica otporna na toplinu. 

  1. Progloss™ 

Što to znači? Pegla ima keramičke i ionske ploče za glatku frizuru, a Progloss™ znači da su super-glatka ulja poput keratina, argana i kokosovog ulja unesena u keramičke ploče... Sve za savršenu glatkoću i sjaj! 

Cijena bežičnog glačala: 129,99 € + 3 godine jamstva 

 

Nije loše, zar ne? Stvorite svoj izgled s bežičnom peglom za kosu. Revamp Progloss Liberate Cordless Compact ST-1700 natjecao se na Cosmopolitan Beauty Awards događaju 2023. – i čeka na vas! 

Kupite online 

 

Povratak na blog