Tri jesenska trenda frizura za vas

Tri jesenska trenda frizura za vas 

Jesenska sezona 2023. nudi doista čarobne trendove u šišanju, bojanju i oblikovanju kose. Ponovno su u modi slojeviti stilovi, talijanski bob, topli tonovi boja i vezanje kose u punđu. Što ćete odabrati za sebe? 

Talijanska bob frizura 

Ovo je produžena varijanta bob frizure, poznata i kao talijanski bob, pogodna za različite tipove kose. Za razliku od klasičnog i strukturiranog francuskog boba, talijanski je bob mekši i razigraniji te nudi više mogućnosti stiliziranja. Zbog nešto veće duljine talijanskog boba kosu možete nositi skupljenu u punđu ili rep ili raspuštenom kosom zadržati opušten izgled. 

Talijanski bob odlično pristaje uz popularnu frizuru sa šiškama, a za dodatnu dinamiku rubove frizure možete ukovrčati i peglom za kosu ili eksperimentirati s manjim uvojcima stvorenim uvijačima. 
 
Ova lagana frizura idealan je izbor za one koji žele više svestranosti i ne žele se ograničiti na istu kratku frizuru svaki dan. S opcijama stiliziranja talijanskog boba možete se svaki dan iznenaditi osvježavajućim izgledom. 

 

U trendu su topli tonovi, vatrene boje i 'stapanje sijedih' 

Hladne tonove zamijenili su topli, a popularni su prijelazi iz prirodne boje u jarke crvene, narančaste i bakrene nijanse. Jeste li znali da osobe s neutralnim ili toplim tonovima kože obično izgledaju bolje u bakrenim tonovima, dok narančaste nijanse više odgovaraju onima s hladnijim tonovima? 

Što se tiče pojma 'stapanje sijedih', možda ste čuli za njega—to je novi trend koji slavi sijedu kosu. Samo naprijed, hrabro ukrotite svoju prirodnu boju kose s Revamp proizvodima. 

Odaberite Revamp: pegle za kosu, uvijače ili četke za oblikovanje 

 

Uske uglađene punđe za dnevna ili večernja druženja 

Uz raščupane punđe svoje su mjesto zauzele i one glamurozne. Na profilima društvenih mreža svjetskih slavnih osoba sve je veći trend glatkih, sofisticiranih frizura koje zahtijevaju vrhunske četke da zaglade kosu čak i dok je sušite. 

Odaberite svoju Revamp četku za oblikovanje 

 

Osim navedenih trendova, ne zaboravite na pletenice i slatke mašne u kosi koje su također preplavile društvene mreže. Iako je praćenje trendova svima uzbudljivo, ne zaboravite na svoj jedinstveni stil. Lijepa si baš takva kakva jesi! 

Kreirajte svoj izgled uz Revamp proizvode. 

Povratak na blog