Ideje za spoj: zavodljivo oblikovane frizure

Valentinovo je pred vratima i vjerojatno već razmišljate kako ćete se dotjerati za izlazak ili jednostavno da se osjećate dobro na Valentinovo. Bilo da se prepuštate romantičnoj večeri za dvoje u popularnom tapas restoranu, samo pijete koktel u gradu ili idete na produženi vikend, Valentinovo je najbolji izgovor da se dotjerate i brinete o svojoj kosi. Dopustite da vam predstavimo frizure koje odobrava i kralj ljubavi Kupid.

Meke, romantične kovrče
Budimo iskreni. Ne možete pogriješiti s opuštenim, razigranim kovrčama. Obično ova frizura funkcionira bez obzira na duljinu vaše kose i stvara ženstven, elegantan stil. Savršeno za Valentinovo.

Za postizanje besprijekornog rezultata preporučamo automatsko uvijače REVAMP Progloss Hollywood Curl Autocurler (na slici u crnoj boji). Ovo glačalo za kovrče automatski će upravljati temperaturom, uz zvučni signal upozorenja kada se pramen vaše kose pretvori u uvijač, osigurat će maksimalan učinak i minimalno oštećenje kose. Ne zaboravite na sprej za zaštitu od topline, a za meke valove počešljajte kovrče na kraju.

Elegantan konjski rep uvijek je u trendu
Ništa ne govori o sofisticiranosti više od ravnog, sjajnog konjskog repa. Nakon pranja s mirisnim proizvodima za njegu kose, osušite kosu i izravnajte kosu peglom. Preporučujemo vas REVAMP Progloss Steam Care. Keramičke ploče pegle obogaćene su keratinom, arganovim i kokosovim uljem. Ova napredna pegla za kosu ima tanku parnu komoru koja proizvodi kontinuirani protok pare kako bi se održala prirodna vlažnost kose i spriječilo prekomjerno isušivanje. Zatim napravite konjski rep, predlažemo da mali pramen kose omotate oko gumice. Završite svoj izgled serumom za dugotrajni sjaj.

Zanimaju me sve pegle za kosu >

Raščupani valovi plaže
Za bezbrižnu i opuštenu frizuru isprobajte valovitu kosu. Revamp Progloss Boho Beach Waver pomaže vam stvoriti savršen "morski look" koji nije samo za ljeto, trendi je tijekom cijele godine i savršen da se istaknete za Valentinovo. Koristite sprej za učvršćivanje kose koji osigurava dugotrajnu postojanost frizure u svim vremenskim uvjetima.


Dodaci za kosu za završnu obradu
Ako ste netko tko voli zadržati jednostavan stil, shvaćamo. No, mi smo pobornici nečeg drugačijeg – pogotovo kada je posebna prigoda u pitanju. Isprobajte dodatke poput ukosnica, ukrašenih prstenova za kosu ili gumica za kosu s uzorkom. Uostalom, neočekivani dodatak ili malo svjetlucanja mogu biti završni detalj koji tražite. 

Povratak na blog